//www.vkmf.be/wp-content/uploads/2021/02/img_28.jpg

Privé Training

Wij bieden ook privélessen aan (1 - 4 deelnemers). Privélessen  kunnen verschillende voordelen bieden ten opzichte van groepslessen:

  • Individuele aandacht: In een privéles is de instructeur volledig gericht op jou en je specifieke behoeften en doelen. Dit betekent dat je individuele aandacht krijgt en dat de instructeur zich kan concentreren op het verbeteren van jouw vaardigheden en technieken.
  • Aangepaste training: Privélessen kunnen worden aangepast aan jouw niveau, fysieke conditie en specifieke doelen. Of je nu een beginner bent of gevorderd, de instructeur kan de training op maat maken om aan jouw behoeften te voldoen.
  • Versnelde vooruitgang: Omdat de instructeur zich alleen op jou richt, kun je in een kortere tijdsspanne vaak meer leren en sneller vooruitgang boeken dan in groepslessen.
  • Diepgaande technische feedback: Privélessen bieden de mogelijkheid om diepgaande technische feedback te ontvangen. Dit kan helpen om je technieken te verfijnen en eventuele fouten of zwakke punten te identificeren en aan te pakken.
  • Vertrouwelijkheid: Als je specifieke zorgen hebt over zelfverdediging of persoonlijke veiligheid, kunnen privélessen in een vertrouwelijke omgeving worden gegeven, wat sommige mensen comfortabeler vinden.
  • Flexibele planning: Privélessen kunnen vaak op een tijdstip en locatie naar keuze worden gepland, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met drukke schema's.
  • Specifieke focus: Als je wilt werken aan een bepaald aspect van Krav Maga, zoals bepaalde technieken, zelfverdediging tegen specifieke aanvallen of scenario's, kan de instructeur de lessen daarop afstemmen.
  • Zelfvertrouwen: Privélessen kunnen je zelfvertrouwen vergroten, omdat je de technieken in een meer persoonlijke setting kunt oefenen voordat je ze in een groepsomgeving toepast.
  • Persoonlijke veiligheid: Als persoonlijke veiligheid een belangrijke zorg voor je is, kunnen privélessen helpen om specifieke situaties en scenario's te bespreken en te oefenen die relevant zijn voor jouw dagelijks leven.
Instructeurs

Instructeurs

Sometimes a teacher, always a student.

//www.vkmf.be/wp-content/uploads/2023/09/IMG_6320-2.png

Vlaamse Krav Maga Federatie: zelfverdediging – gevechtstechnieken – kracht & conditietraining – scenario training – seminars & workshops – privétraining

Locaties & Contact