IMG_6479
Robin Vandevelde

Instructeur

Reeds vanaf jonge leeftijd was ik gepassioneerd door gevechtssport. Na jaren judo te hebben beoefend ben ik toen ik 17 jaar was overgeschakeld naar Muay Thai, wat ik nu nog steeds beoefen (Muay Thai Genk). Later kwam hier ook nog boksen en MMA bij (All Good Fighters, Opboksen MM).

Door mijn beroep in de veiligheidssector ging ik op zoek naar een veelzijdig systeem dat meer gericht was op zelfverdediging maar waar ik ook een finaliteit van controletechnieken werd aangeboden. Zo heb ik het Krav Maga ontdekt. Na enkele jaren getraind te hebben in dit systeem bij Krav Maga Zonhoven / Kiewit, besloot ik om deel te nemen aan de instructeur cursus van de VKMF. De cursus duurde 2 jaar en die heb ik toen met succes beëindigd. Hierna heb ik nog enkele jaren lesgegeven in mijn toenmalige club waarna ik in 2016, samen met Erwin, Krav Maga Maasland heb opgericht te Dilsen-Stokkem.

– Erkend initiator VTS

– Start to Coach VTS

ACHTERGROND:

Muay Thai, Boksen, MMA, Judo, Krav Maga

BEROEP:

Zelfstandig

//www.vkmf.be/wp-content/uploads/2023/09/IMG_6320-2.png

Vlaamse Krav Maga Federatie: zelfverdediging – gevechtstechnieken – kracht & conditietraining – scenario training – seminars & workshops – privétraining

Locaties & Contact