Resultaten voor cursus thaise massage

cursus thaise massage
Erkende Thaise massage opleiding - Thai Dee.
De basis om echt meesterschap te kunnen ontwikkelen. De opleiding bij Thai Dee is top Een geweldige opleiding waar de Oosterse en Westerse visie gecombineerd worden.De opleiding zit goed in elkaar en het is gewoon een genot om naar elke les te gaan Tirza is een super docente met zeer veel ervaring en passie voor de Thaise Massage.Mocht je de Thaise Massage écht willen leren, kies dan niet voor een korte cursus om de hoek maar, ga gerust voor Thai Dee.De opleiding voelt niet belastend maar echt als een hobby Ik zal de groep en lessen missen!
itmg.nl
Opleiding tot masseur of masseuse.
Baan Thai Massage verzorgt een basis opleiding tot masseuse/masseur. De opleiding bestaat uit 25 massage-uren, en is verdeeld over 2-4 weken met een praktijk examen. De cursus kost € 750 inclusief lesmeteriaal. Baan Thai Massage, Loswal 10, 1274NW Huizen Copyright 2021, Diederick de Buck.
keyboost.nl
Massage cursus Hilversum Massagepraktijk Het Qi Punt.
Aan het einde van de cursus of workshop krijg je een certificaat en een hand-out. Thaise tafel massage cursus en massage workshops. Periodiek kun je bij Qi Punt Hilversum de onderstaande massage workshops en de cursus Thaise tafel massage volgen.
Thai Massage Holland.
BLOG: Welke cursus is geschikt voor jou. Yoga en Wellnessvakantie Ambon. Reacties cursisten Thaise massage. Reacties cursisten Urut Isiwa Molukse massage. Thai Massage Holland. Lien Siwalette GCT 600 hour is een gecertificeerde Thaise massage leraar erkend in Chiang Mai en de oprichter van Thai Massage Holland.
Training - KESUWON - MASSAGE, TRAINING EVENTS.
Daarnaast wordt aandacht besteed aan de theorie van Thaise massage energielijnen, drukpunten en komt de oorsprong en historie van deze techniek ter sprake. Deze cursus is open voor iedereen met belangstelling voor Thaise massage. Voorkennis is niet nodig. Goed om te weten.:
Introductiecursus Thaise yogamassage Yoga en Massage.
De lessen zijn praktisch van opzet: na een introductie over de achtergrond van de Thaise massage, uitleg over de juiste lichaamsergonomie en hoe de massage goed af te stemmen gaan we masseren. Wil je graag leren masseren en vind je yoga en massage heerlijk?
Cursus - SEN-massageTraditional Thai Massage.
SEN-massageTraditional Thai Massage. Wil je niet alleen massage ontvangen, maar ook leren zelf Thaise massage te geven? Je kunt in een eenvoudige workshop wat simpele grepen leren om je partner of vrienden mee te verwennen. Maar ook kun je een volledige opleiding volgen als je zelf masseur wilt worden of je skills als masseur wilt uitbreiden. In de Thaise traditie krijg je altijd 1 op 1 les.
Workshop Traditionele Thaise massage - Top Sportmassage.
Workshop traditionele Thaise massage. 6 daagse basis cursus. Massage is één van de oervormen van therapie die we nu kennen. Steeds meer mensen die in contact komen met Thaise massage zijn onder de indruk van de effecten op lichaam en geest. En terecht: al meer dan 2500 jaar bewijst het zijn kracht. Deze therapievorm bestaat uit een combinatie van acupressuur, strekkingen en reflexologie. Door de combinatie van technieken wordt het hele lichaam aangesproken en in evenwicht gebracht. Energielijnen die door ons lichaam lopen worden gestimuleerd en blokkades worden opgeheven. De specifieke en passieve stretch-technieken zorgen voor flexibele, sterke spieren. En door middel van reflexologie worden organen in het lichaam gestimuleerd. -Heb je Thaise massage leren kennen tijdens vakantie en wil je dit ook leren in Nederland?
THAI MASSAGE TRAINING.BE - Home.
Thai massage training.be is een initiatief van Antwerps Thai masseur en yoga docent Teune van der Wildt in samenwerking met het gereputeerde Nederlandse opleidingsinstituut Thai Dee van Tirza Bottema www.yogamassage.nl. Neem regelmatig een kijkje op de website voor updates en nieuws! Thaise stoel massage.
Home - Sabaaydi Massage Opleidingen.
Adressen intuïtief mass. Masseren vanuit hart en intuïtie. Van harte welkom bij Sabaaydi Massage Opleidingen. Persoonlijke aandacht, aanraken vanuit je hart en intuïtie en verbondenheid is wat. centraal staat tijdens al onze cursussen en workshops. Alle cursussen en workshops starten het hele jaar door. Leslocatie: Meijelsedijk 31, 6035 RG Ospel. Bekijk de laatste berichten van Sabaaydi Massage Opleidingen. De nieuwe lesruimte is klaar! De nieuwe lesruimte is klaar! Meijelsedijk 31 6035RG Ospel Het is zover, de nieuwe lesruimte is klaar. Vanaf 13 juni gaan we al onze opleidingen, cursussen en workshops in onze nieuwe. Nieuwe lesruimte voor Sabaaydi! Na een paar maanden hard werken komt het einde in zicht en gaat een grote droom in vervulling.een prachtige lesruimte voor Sabaaydi in de natuur. Algemene voorwaarden Privacyverklaring Contact. Sabaaydi Massage Opleidingen Leslocatie: Meijelsedijk 31. 6035 RG Ospel. De nieuwe lesruimte is klaar! Nieuw bij Sabaaydi! De kracht van intuïtief masseren! Cursus Thaise voetreflexmassage.

Contacteer ons